۱۴۰۱ دی ۱۵, پنجشنبه

زندان کچویی کرج؛ ضرب و شتم الهام مدرسی در اعتصاب غذا


 – الهام مدرسی، شهروند بازداشتی که علیرغم حال نامساعد جسمی سومین روز از اعتصاب غذای خود را در زندان کچویی کرج سپری می کند، توسط مسئولان زندان مورد ضرب و شتم قرار گرفت. وی همچنین از برقراری تماس تلفنی با خانواده خود محروم شده است.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، الهام مدرسی، شهروند بازداشتی ساکن کرج، سومین روز از اعتصاب غذای خود را در زندان کچویی کرج سپری می کند.

یک منبع مطلع نزدیک به خانواده مدرسی به هرانا گفت: «مسئولان زندان سعی داشتند الهام را مجبور کنند که به اعتصاب غذای خود پایان دهد؛ زمانی که با مخالفت وی نسبت به این موضوع مواجه شدند، او را به شدت مورد ضرب و شتم قرار دادند. خانم مدرسی برای اعمال فشار مضاعف، از برقراری تماس تلفنی با خانواده خود نیز محروم شده است. الهام از لحاظ جسمانی وضعیت مناسبی ندارد؛ این شرایط منجر به دوچندان شدن نگرانی های خانواده اش نسبت به سرنوشت فرزندشان شده است.»

الهام مدرسی روز دوشنبه ۱۲ دی ماه ۱۴۰۱، در اعتراض به تداوم بازداشت، انتساب اتهامات واهی و عدم رسیدگی به وضعیت سلامتی خود، در زندان کچویی کرج دست به اعتصاب غذا زد.

هرانا در تاریخ ۲۸ آذرماه، طی گزارشی به تداوم بازداشت و بلاتکلیفی این شهروند علیرغم گذشت ۴۷ روز از زمان دستگیری در زندان کچویی کرج پرداخته بود.

پیشتر نیز یک منبع مطلع در رابطه وضعیت خانم مدرسی به هرانا گفته بود: “الهام مدرسی تحت آزارهای روحی شدید و ساعات طولانی با چشم بند تحت بازجویی بوده. بازجویان برای تخریب روحیه الهام به دروغ به او میگفته اند که برادرش که تازه عمل پیوند کبد کرده است در اتاق مجاور تحت شکنجه است و مادرش نیز فوت کرده است تا او را برای اعتراف اجباری تحت فشار بگذارند. بازجویان الهام را تحت فشار قرار دادند و به او گفتند چند نفر را بازداشت کردیم و اگر اعتراف کنی که لیدر این گروه بودی تو را آزاد خواهیم کرد.”

الهام مدرسی در تاریخ ۱۱ آبان ماه در منزل شخصی خود واقع در فردیس کرج بازداشت و به زندان کچویی کرج منتقل شد.

پیش از این یک منبع نزدیک به خانواده این شهروند به هرانا گفته بود: “الهام مدرسی از حق دسترسی به وکیل محروم است و هیچ اطلاعاتی از پرونده او به کسانی که پیگیر وضعیتش هستند داده نمی‌شود. او در شرایطی به زندان کچویی منتقل شده که حتی اجازه دیدن برگه دادرسی را هم به او نداده اند. او سرپرستی مادر پیر خودش را به عهده داشته و یک برادر هم دارد که به تازگی عمل پیوند کبد کرده و نیاز به مراقبتهای پزشکی دارد.”

به گفته این منبع مطلع، “اتهامات مطروحه علیه خانم مدرسی در جلسات بازپرسی تحریک مردم به قصد کشت و کشتار و تبلیغ علیه نظام در فضای مجازی عنوان شده است.”

در رابطه با اعتراضات سراسری ۱۴۰۱

بازداشت مهسا امینی زن جوان ۲۲ ساله به بهانه بدحجابی توسط پلیس امنیت اخلاقی و سپس جان باختن او در زمان بازداشت به موج گسترده ای از اعتراضات سراسری در ایران دامن زد. معترضان در طولانی ترین اعتراض سراسری-پیوسته در عمر جمهوری اسلامی، با شعار محوری “زن، زندگی، آزادی” از ۲۶ شهریور ۱۴۰۱ در اعتراض به عملکرد، قوانین و ساختار حکومت به خیابانها آمدند. هزاران بازداشت شده، صدها کشته و زخمی از جمله نتایج برخورد خشونت آمیز نهادهای امنیتی-انتظامی با معترضان است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر